remote

Starta fjärrstyrning!

Starta och skriv in koden du fått av vår support-personal. Enkelt och säkert!

Starta fjärrstyrning!

Starta och skriv in koden du fått av vår support-personal. Enkelt och säkert!

Vår support

Vi som assisterar dig är auktoriserade servicetekniker eller certifierade tandtekniker. Vi nås via mejl, chatt och telefon. 90% av alla ärenden löser vi redan samma dag.

Öppettider

Måndag – fredag

08.30 – 12.00
13.00 – 16.00

Gäller helgfria arbetsdagar. Stängt för lunch 12.00–13.00.

Här hittar du våra supportvillkor

Reparationer och reservdelar in-house minimerar tiden för avbrott

JB Nordic har en specialutrustad serviceverkstad med ett stort reservdelslager för att kunna erbjuda kvalitativa och snabba reparationer. Alla våra tekniker är certifierade och har gått utbildning hos respektive maskinleverantör. Hos oss är du i trygga händer när du lämnar din maskin på service eller reparation. Alla bytta delar lämnar vi ett års garanti på.

Reparationer och reservdelar in-house minimerar tiden för avbrott

JB Nordic har en specialutrustad serviceverkstad med ett stort reservdelslager för att kunna erbjuda kvalitativa och snabba reparationer. Alla våra tekniker är certifierade och har gått utbildning hos respektive maskinleverantör. Hos oss är du i trygga händer när du lämnar din maskin på service eller reparation. Alla bytta delar lämnar vi ett års garanti på.

Vanliga frågor

Vem är berättigad att höra av sig till vår support?

För att få obegränsad support så ska du som kontaktar oss vara certifierad i den produkt du söker support för. Man blir alltid certifierad i samband med köp av maskin alternativt via separat utbildning. Certifikaten är personliga och kan inte överlåtas.

Hur kontaktar jag supporten?

Kunder med supportavtal får alltid snabbast hjälp via vår chat här på hemsidan som går direkt till våra certifierade tekniker alternativt ringa in på +46(0)10-1012458.

Det går även att maila till support [email protected]

Våra öppettider är helgfria vardagar mellan 08.30-16.00 med stängt för lunch 12.00-13.00.

Hur hanteras garantiärenden?

Alla våra maskiner omfattas av en sk bring-in-garanti. Det innebär att maskinen inom garantitiden (olika garantitid på olika maskiner) måste returneras till oss vid kostnadsfria garantireparationer (vi kan alltså inte komma ut på plats och reparera kostnadsfritt inom garantin). Förslitningsdelar och förbrukningsmaterial omfattas ej av garanti.

Hur fungerar service av maskiner?

Vi erbjuder fasta priser för service på alla maskiner. Det bästa är om vi kan få maskinen till vår speciellt anpassade service & reparationsverkstad. Här finns alla verktyg och förutsättningar för att kunna göra tester, uppdateringar, reparationer och service på bästa sätt.

Hur snabbt kan jag få mitt problem fixat?

90% av våra supportärenden löser vi åt våra kunder redan samma dag via fjärrstyrning och på distans (se länk ovan). Vissa ärenden är mer komplicerade och kräver mer tid.

Kan vi inte hjälpa våra kunder på distans så är problemet oftast mekaniskt och kräver då reparation och att man lämnar in sin maskin till oss. Att få sin maskin inlämnad, reparerad och returnerad tar mellan två till sex veckor (beroende på omfattning av problematik).

Vem är det som hanterar mitt supportärende?

Vår supportpersonal är utbildade tandtekniker och är auktoriserade och certifierade för alla produkter vi säljer.

Olika supportavtal

Vår supportpersonal är auktoriserade och certifierade för alla produkter vi säljer. Vi har stor kunskap om både mjukvaror, hårdvaror och är specialister på integrerade system. Du kan välja vilken nivå av support du vill ha, vi har tre olika supportpaket, "Free", "Plus" och "Premium". Vi hjälper våra kunder att lägga mindre tid på strul.

Utbildning
Certifierad support
Telefon och chatt
Kalibrering
Support via mejl
Ser till att allt funkar

Extra tillägg efter behov

Om du vill kan du lägga till extra delar i vårt åtagande för att få exakt den skräddarsydda lösning som passar just dina behov. Låt oss ta hand om frågorna så du kan fokusera på ditt.

Certifiering
Vi kan skräddarsy utbildningar på maskiner, handhavande, material och annat.
Löpande utveckling
Med vår kunskap om både systemen och detaljerna kan vi se vad du kan förbättra för att bli mer effektiv.
Optimering av lösning
Ofta kan man få sitt system att jobba ännu smidigare, även om man kanske inte visste det från början. Vi kan hjälpa dig hur.

Nästa online-demo

25
september

Anmäl dig till våra live demos!

Vi demonstrerar en av marknadens bästa och mest lättanvända intraorala skanner. Vi går igenom hur du på bästa sätt planerar och genomför en skanning Och lite tips och tricks såklart.

Vi som demonstrerar är utbildad tandtekniker med lång erfarenhet inom CAD/CAM.

Efter att du anmält dig får du en länk som tar dig till demon. Så håll utkik i din inbox.

Jag vill delta:

  Vad ska man välja?

  JB Nordic AccuFab-L4D

  AccuFab-L4D

  Smidig modellproduktion

  En riktigt prisvärd, lättanvänd 3D-skrivare med stor byggplatta. Ett bra allternativ eller komplement när du ska producera modeller effektivt.

  • Stor bygg-platta
  • Enkel att använda
  • Prisvärd
  JB Nordic Asiga

  ASIGA

  Flexibel och snabb

  När du använder baserad DLP-teknik kan du göra de mest komplexa konstruktioner. Kvalitet och robust konstruktion…

  • Ger dig valfrihet
  • Klarar mer komplexa konstruktioner
  • Kvalitet och robust konstruktion