Vi på JB Nordic är specialister på Dental CAD/CAM och brinner för att hitta de bästa lösningarna för dig.

Vi på JB Nordic är specialister på Dental CAD/CAM och brinner för att hitta de bästa lösningarna för dig.

Vi fokuserar på lösningar för tandläkare och tandtekniker. Men de höga krav som ställs på produkter inom dentalbranschen gör att våra maskiner, material och lösningar fungerar utmärkt även för andra ändamål.

Vi vet att du har ont om tid

Vi ger dig noga utvalda lösningar och material som vi vet fungerar och har svensk support som nås omedelbart.

Vi tar fram de bästa lösningarna

Vi bevakar ständigt marknaden och väljer ut de bästa produkterna och lösningarna.

Vi vet att det bara måste funka

Vi ger dig dedikerad support, noga utvalda produkter och genomtänkta helhetslösningar.

Certifierade och auktoriserade

Vi är både auktoriserade återförsäljare och certifierade på de maskiner vi säljer. Det gör att vi utbildas kontinuerligt och verkligen kan de maskiner vi säljer. Vi kan ge dig effektiv support och serva och reparera dina maskiner utan att garantier eller liknande påverkas.

Vi är även kvalitetssäkrade och certifierade enligt ISO 13485 vilket innebär att vi har ett ledningssystem för kvalitet på plats som ger extra trygghet till alla som jobbar med oss.

Nöjd Kundgaranti

Som kund kan du känna dig trygg i att vända dig till JB Nordic. Att beställa produkter från oss ska gå smidigt och vara så enkelt som möjligt. Vi hjälper dig med allt från produktförslag till leverans av färdiga produkter.

Vi garanterar bra produkter

Vår strävan är att det alltid ska vara enkelt för dig att handla och göra rätt val hos oss på JB Nordic. En viktig del är att kvaliteten på våra produkter alltid är den absolut bästa. Därför kvalitetstestar vi alla våra produkter så att du kan känna dig trygg med att du köper en produkt som håller hög kvalitet.

Vi garanterar prover

Du som kund har alltid möjlighet att beställa ett prov av våra produkter, för att säkerställa att den motsvarar dina förväntningar.

Vi garanterar personlig service

Hos oss får du alltid personlig service av svensk- och engelsktalande medarbetare som hjälper dig från första kontakt och genom hela processen.

Vi garanterar säker betalning

När du handlar hos oss kan du vara trygg med din betalning. Vi erbjuder både faktura, direktbetalning och kortbetalning via Payex, välj helt enkelt det som passar dig bäst.

Vi garanterar säkra leveranser

Vi tycker att det ska vara enkelt, snabbt och säkert att få hem dina varor när du handlar hos oss. Därför har vi lagt stort fokus på att kunna erbjuda en effektiv och professionell hanteringen av våra leveranser. Dessutom är alla våra leveranser transportförsäkrade.

Vi garanterar support

Vår supportpersonal är auktoriserade och certifierade för alla produkter vi säljer. Vi har stor kunskap om både mjukvaror, hårdvaror och är specialister på integrerade system. Vi har tre olika supportpaket, "Free", "Plus" och "Premium".

4,8 i betyg på facebook

Några av våra kunder

Fött ur nyfikenhet och behov

JB Nordic startades av Jonas Brontén, som är entreprenör och teknikfantast, när han såg behovet av effektiv digital dental CAD/CAM i Sverige. Jonas har har en bakgrund från ett tandtekniskt labb och såg där alla problem som fanns vid hantering och inköp av CAD/CAM-utrustning. Då Jonas även jobbat med företagsutveckling ville han starta ett företag där allt inom CAD/CAM blev enkelt och kunskapen var stor. Från starten hette vi Dental Technology, men nu heter vi JB Nordic eftersom vi även erbjuder produkter inom fler branscher än dentalbranschen.

Växer med kunderna

De höga kraven på produkter inom dentalbranschen gör att våra maskiner, material och lösningar passar bra även för många andra ändamål. Våra kunder finns i många olika branscher och använder våra lösningar till att ta fram allt från avancerade prototyper till skräddarsydda öronsnäckor.

Citat från våra kunder

“JB Nordic har bidragit med all vår digitalisering.”

Niclas Engquist, Thureson & Engquist

“Helhetslösningen från JN Nordic har lett till ökad effektivitet och produktion”

Claes Cederqvist, TALAB

“Våra kostnader för att framställa produkterna materialmässigt har halverats.”

Johan Kapusta, Boxholm Dental

“Utan lösningen från JB Nordic hade jag säkert behövt en anställd till.”

Tomas Karlsson, Citydent