Kunskapsdrivna helhetslösningar
för tandtekniker i Norden.

Kunskapsdrivna helhetslösningar
för tandtekniker i Norden.

JB Nordic utbildar och assisterar dig i dentaltekniska processer och förser dig med marknadsledande utrustning och system. Våra certifierade tandtekniker och auktoriserade servicetekniker ser till att ditt arbete flyter på som det ska. Vi finns där när det behövs – hela vägen.

Certifierade och auktoriserade

Att vara auktoriserad och certifierad gör oss snabbare och motverkar kunskapserodering på vägen till dig som kund. Ett måste för att kunna hålla högsta nivå på utbildningar och assistansavtal, har vi direktkontakt med våra förstahands-leverantörer. Det är alltså smidigare och tryggare att jobba med oss.

JB Nordic – ISO certified

Fött ur nyfikenhet
och behov

JB Nordic startades av Jonas Brontén, som är entreprenör och teknikfantast, när han såg behovet av effektiv digital dental CAD/CAM i Sverige. Jonas har har en bakgrund från ett tandtekniskt labb och såg där alla problem som fanns vid hantering och inköp av CAD/CAM-utrustning. Då Jonas även jobbat med företagsutveckling ville han starta ett företag där allt inom CAD/CAM blev enkelt och kunskapen var stor. Med tiden har vi bräddat oss och vill nu erbjuda helhetslösningar för tandtekniker i Norden.

Några av våra kunder

Vad tycker våra kunder?

“JB Nordic har bidragit med all vår digitalisering.”

Niclas Engquist, Thureson & Engquist

“Helhetslösningen från JN Nordic har lett till ökad effektivitet och produktion”

Claes Cederqvist, TALAB

“Våra kostnader för att framställa produkterna materialmässigt har halverats.”

Johan Kapusta, Boxholm Dental

“Utan lösningen från JB Nordic hade jag säkert behövt en anställd till.”

Tomas Karlsson, Citydent