Skip to main content

Maskintekniker

Maskintekniker

JB Nordic söker Maskintekniker till huvudkontoret i Nacka

Har du erfarenhet av arbete med finmekanik och är redo för nya utmaningar? Har du ett tekniskt intresse och värdesätter att arbeta i en roll med stor frihet och eget ansvar? Då är det kanske dig vi söker som vår nya maskintekniker på JB Nordic.

Om oss

JB Nordic är en kunskapsdriven leverantör till dentalföretag inom Norden. Vi ska erbjuda en solklar kundresa med personlig och snabb service där kunden står i fokus. Med rätt rådgivning, kundsupport och långsiktig service ser vi till att våra kunder blir mer lönsamma.

Hos oss råder det lilla företagets arbetsklimat, med korta och snabba beslutsvägar, stort inflytande som anställd och med en stor frihet att söka sin egen väg till de mål som sätts upp i samråd med närmaste chef. Som medarbetare på JB Nordic är du en del av ett ungt, innovativt företag med teknologi i framkant och med höga ambitioner att ta marknadsandelar. Vårt arbetsklimat präglas av stor humor, gemenskap och där alla har stor delaktighet i företagets utveckling. Självklart har vi friskvårdsbidrag och pensionsförsäkring för alla anställda!

Om tjänsten

Som maskintekniker inom finmekanik utför du service och reparationer på våra kunders maskiner. Du lägger upp kundärenden och ansvarar för att se till att ärendena blir lösta. Arbetet utförs mestadels på plats på kontoret, men ibland också ute hos våra kunder. Resor inom Norden kan därför förekomma. Utöver att serva och reparera maskiner ansvarar du för verkstaden, att lägga beställningar av material och att se till att reservdelar och verktyg finns i lager. Du har ofta kontakt med kunder och leverantörer. Din roll som tekniker innebär inte försäljning, men du kommer såklart att föreslå lämpliga reservdelar och tjänster som våra kunder är i behov av.

Vi vill lära känna dig!

Vi söker dig med gymnasieexamen, gärna med teknikinriktning. Du har någon form av bakgrund inom finmekanik, och har du exempelvis arbetat som elektriker tidigare är det meriterande. Att du har god datavana och är van att arbeta digitalt är ett krav. Du behärskar svenska och engelska väl, såväl muntligt som skriftligt och innehar B-körkort. Som person är du tydlig, metodisk, noggrann och ansvarsfull. Vidare tycker du om struktur och det är viktigt för dig att ha ordning och reda. Då du kommer arbeta med maskiner med smådelar är det viktigt att du har fingertoppskänsla samt att du har ett tekniskt intresse. Egenskaper vi värdesätter hos dig är att du är nytänkande och kan se behov av förbättringar samt komma med förslag utifrån det. Du har en förmåga att bemöta kunder på ett bra sätt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan

Välkommen att ansöka här nedan eller via Linkedin. Löpande urval tillämpas, så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock allra senast den 2022-11-10

Villkor

Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning. Arbetet är förlagt dagtid med placering på vårt huvudkontor i Nacka.

Tjänst: Maskintekniker
Anställningstyp: Heltid
Plats: Nacka Stockholm

Ansök

Filtyper: .pdf, .doc, .docx