Skip to main content
Ring Mig!

Vi ringer upp dig.

Innesäljare

Säljare

JB Nordic söker Innesäljare till huvudkontoret i Nacka 

Arbetar du som innesäljare eller i en liknande roll och är en fena på administrativt arbete? Brinner du för att bygga relationer och att ge bästa möjliga service till kunder? Då är det kanske dig vi söker som vår nya innesäljare på JB Nordic.  

Om oss 

JB Nordic är en kunskapsdriven leverantör till dentalföretag inom Norden. Vi ska erbjuda en solklar kundresa med personlig och snabb service där kunden står i fokus. Med rätt rådgivning, kundsupport och långsiktig service ser vi till att våra kunder blir mer lönsamma. 

Hos oss råder det lilla företagets arbetsklimat, med korta och snabba beslutsvägar, stort inflytande som anställd och med en stor frihet att söka sin egen väg till de mål som sätts upp i samråd med närmaste chef. Som medarbetare på JB Nordic är du en del av ett ungt, innovativt företag med teknologi i framkant och med höga ambitioner att ta marknadsandelar. Vårt arbetsklimat präglas av stor humor, gemenskap och där alla har stor delaktighet i företagets utveckling. Självklart har vi friskvårdsbidrag och pensionsförsäkring för alla anställda!  

Om tjänsten 

Som innesäljare på JB Nordic har du en back office-funktion och agerar som säljstöd till säljarna där du följer upp ordrar gentemot kund. Du följer våra kunder under hela kundresan, från inköp till leverans, och håller kontinuerlig kontakt med dem. I rollen som innesäljare ansvarar du för fakturahantering, inbetalningsbevakningar, påminnelser samt inkassoadministration. Du hanterar även vissa typer av inköp, såsom kontorsmaterial samt förbrukningsmaterial som finns på hemsidan. Du ser även till att lagerstatus stämmer på dessa varor.

Vi vill lära känna dig! 

Vi söker dig med erfarenhet från en roll med liknande arbetsuppgifter och arbete av administrativ karaktär. Om du tidigare har arbetat med dentala produkter och har erfarenhet av CRM-system är det meriterande. Du är van användare av Microsoft Office 365 och behärskar svenska och engelska väl, såväl muntligt som skriftligt. För att passa in i rollen krävs det att du är en lagspelare som är noggrann och strukturerad. Att utveckla och digitalisera arbetssätt och processer är något som driver dig. Vidare brinner du för att ge god service till både till kunder, leverantörer och kollegor och du har ett flexibelt arbetssätt. Du är en relationsbyggare och kan konsten att vidmakthålla och utveckla dessa. 

Ansökan

Välkommen att ansöka här nedan eller via Linkedin. Löpande urval tillämpas, så skicka din ansökan så snart som möjligt, dock allra senast den 2022-11-10. 

Villkor 

Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning. Arbetet är förlagt dagtid med placering på vårt huvudkontor i Nacka.

Tjänst: Säljare
Anställningstyp: Heltid
Plats: Nacka Stockholm

Ansök

Filtyper: .pdf, .doc, .docx
sv_SESwedish