ao_scanner

Snabb intraoral skanner med rörelsekontroller och färgåtergivning

Vi kan nu erbjuda en riktigt snabb och smidig intraoral skanner. Räkna med exakta resultat med otroliga detaljer och god färgåtergivning. Smart och användarvänlig mjukvara med fria uppdateringar.

Mer information

Snabb intraoral skanner med rörelsekontroller och färgåtergivning

Vi kan nu erbjuda en riktigt snabb och smidig intraoral scanner. Räkna med exakta resultat med otroliga detaljer och god färgåtergivning. Smart och användarvänlig mjukvara med fria uppdateringar.

Vill du veta mer?

Står du inför ett val av utrustning och förbrukningsmaterial eller behöver vägledning kring dentaltekniska processer. Vi hjälper dig och ditt lab.

JB Nordic assistans

Vill du veta mer?

Står du inför ett val av utrustning och förbrukningsmaterial eller behöver vägledning kring dentaltekniska processer. Vi hjälper dig och ditt lab.

Smidigt arbetsflöde tack vare nya smarta funktioner

Enkel att använda

De genomtänkta och kompletta rörelsekontrollerna gör det otroligt enkelt att styra skannern, t.ex. gå till nästa steg eller backa. Du behöver inte röra mus, tangentbord eller skärm, utan går igenom hela arbetsflödet genom att peka i luften med handstycket.

Låt oss berätta hur
Specialister på integrering av system

Importera till Exocad

Spara tid genom att arbeta med den bästa programvaran. Exocad hjälper till att effektivisera ditt dagliga arbete. Denna programvara kan anpassas helt efter dina behov. Vi hjälper dig att integrera dina befintliga och nya system.

JB Nordic - Exocad

Intraoral skanner

aoralscan_3

Aoralscan 3

- Mycket snabb skanning
- Pålitliga rörelsekontroller genom hela arbetsflödet
- Exakta, detaljerade resultat med utmärkt färgåtergivning
- Smart mjukvara som sparar tid
- Kostnadsfria uppdateringar, ingen licenskostnad
- Levereras med kraftfull PC
- 36 månaders garanti

Låt oss sätta ihop ett paket med Aoralscan, Exocad, CAD-dator, utbildning och assistans-avtal!

Hör av er för mer information!

Enkelt och tryggt!

JB Nordic utbildning

Utbildning

Vi gör dig startklar och bistår med fortsättningsutbildningar när du än behöver. En utbildningsplan utarbetas alltid tillsammans med dig innan utbildningens start.

JB Nordic

Support

Oavsätt om du har utbildningen färskt i minnet och är startklar, eller redan är i full gång vet vi att det krävs support. I våra support-avtal ingår en dedikerad rådgivare och du får tillgång till expertisen hos vår certifierade personal i överenskommen tid. Du kan chatta, ringa eller maila oss.

JB Nordic service

Service

Våra servicetekniker är auktoriserade och kan de maskiner vi säljer utan och innan. Det gör att vi kan felsöka och åtgärda snabbt.

Kontakta oss så kollar vi över dina behov!

Maila ossRing oss

Vad våra kunder säger om oss

Det klart att man behöver lite hjälp och service ibland men de på JB Nordic har varit jättebra på att ställa upp för mig. Allt har varit väldigt positivt.

Citydent

Their support is much better. They are closer by and have everything in stock as well as better CAM software than our previous machine.

Dentalstop

Jag ger JB Nordic beröm då de har bra support och vi kom igång med maskinen redan den första dagen. Jag tycker vi har fått en väldigt fin uppbackning. Det är väl det som jag värdesätter mest.

TALAB