Guide

Lär dig mer om vad du kan göra – läs våra tips och råd!
vhf S5 blank changerKundcase
21 september, 2022

RixTANDteknik – Högsta kvalitet på proteser!

01. Utmaning RixTANDteknik ville nå högsta möjliga kvalitet på hel- och partialproteser och samtidigt producera kostnadseffektivt. En viktig parameter var att ha en tillgänglig support som verkligen var experter. 02.…
Guide
15 augusti, 2019

Guiden om Zirkonia

Tycker du det är svårt att veta skillnaden på olika sorters Zirkonia? Har du koll på varför du ska välja en viss sort framför en annan? Vilken sorts zirkonia ska…
Kundcase
14 augusti, 2019

Thureson & Engquist – övergången till det digitala

Som många andra företag hade även Thureson & Engquist mycket höga kostnader, innan de digitaliserade sig och började tillverka allt inhouse, tack vare lösningar från JB Nordic.
Kundcase
14 augusti, 2019

TALAB – satsar på att ligga i framkant

TALAB har blivit mycket mer effektiva, får mer exakta resultat och arbetsmiljön har förbättrats. JB Nordic har stått för en helhetslösning med behovsanalys, maskiner, implementering och utbildning.
Kundcase
14 augusti, 2019

Boxholm – stort labb som utvidgat utbudet

Efter en lösning från JB Nordic med ny teknik och utbildning har Boxholm Dental markant ökat sin produktionsvolym för zirkonprodukter, samt reducerat sina produktionskostnader per enhet till hälften.
Kundcase
14 augusti, 2019

Citydent – litet labb med mycket jobb

Med en lösning från JB Nordic i form av en maskin, installation och utbildning har Citydent nästan halverat sina kostnader per producerad enhet, och börjat arbeta mer digitalt på plats.