Skip to main content
[wcj_currency_select_drop_down_list]
Ring Mig!

Vi ringer upp dig.

Like you,
we’re experts.

Knowledge-driven solutions
för tandtekniker i Norden.

JB Nordic trains and assists you in dental technical processes and provides you with industry-leading equipment and systems. Our certified dental technicians and authorized service technicians ensure that your work flows smoothly. We have the knowledge and are there when needed - through the whole journey.

JB Nordic flyttar

Vi har ny adress!

Vi blir större och har flyttat till rymligare lokaler i Orminge, bara 15 min från centrala Stockholm. I våra nya lokaler bygger vi en helt ny avdelning för testning och validering och vår serviceavdelning blir större och kan göra effektivare service och reparationer på maskiner. Även vår support- och utbildningsavdelning kommer att bli större.

Kom gärna och besök oss!

Jonas Brontén
VD

Jonas Brontén

Grundare av JB Nordic. Min vision är att göra skillnad i branschen genom att hjälpa dentalföretag att bli lönsamma och samtidigt känna sig trygga – på riktigt!

Anders Wikström
Säljare

Anders Vikström

Jag har jobbat med kundvård hela min karriär och har nu fyra år på nacken med JB Nordic.

Kundresan slutar inte vid en försäljning. Det är nu vi ska fortsätta utvecklas tillsammans och hitta vägar för att bli ännu lönsammare, samtidigt som vi kan spara tid till övriga passioner vi har i livet.

Min passion är racketsport som jag delar med mina söner. Jag är både spelare och tränare inom tennis och padel. Kaffe är en annan passion som smittat av sig på både kollegor och kunder – kommer ni förbi och hälsar på så förstår ni varför 😉

Ser fram emot ett långt och lönsamt samarbete.

Ida Vasara Lundberg
Utbildningsansvarig

Ida Vasara Lundberg

Jag är utbildad tandtekniker med examen från Göteborgs Universitet och har jobbat på labb i flera år, främst inom CAD/CAM. På JB Nordic är jag utbildningsansvarig och hjälper dig som kund att bemästra alla våra produkter och maskiner.

Jag har efter några år på vift hittat hem till Norrbotten, Luleå och utgår från mitt kontor här uppe.

Patrik Jylhä
3D specialist, 3DP

Patrik Jylhä

Patrik heter jag och jobbar på avdelningen forskning och utveckling. Det är jag som testar nya material/maskiner och tar fram testexemplar med fräs och 3d-printer till kunder. Har även en utbildning i 3d teknik i bagaget.

Mattias Arlefalk
Säljare

Mattias Arlefalk

Säljare. Jobbar från Helsingborg, sundets pärla.

Gustav Lejonklou
Kundsupport

Gustav Lejonklou

Glädjen kunder förmedlar när jag har hjälpt dem i olika processer är bästa belöningen. Jag har tandteknikerexamen från Karolinska i Huddinge och har jobbat på JB Nordic från start. Mitt intresse för teknik och datorer har jag sedan barnsben.

Elin
Kundsupport

Elin Skragge

I’m back! Som ni längtat 😉

Hanna-Maja Sewén
Produktansvarig

Hanna-Maja Sewén

Jag är utbildad tandtekniker på KI och har jobbat som säljare för DAB-lab/Dentium, och som tandsköterska i Tyresö. Men eftersom jag är analytiskt lagd trivs jag bättre med att hålla koll på alla JB Nordics produkter och tjänster. 2006 blev jag “Stockholmare”, men min ångermanländska antyder att Härnösand alltid kommer vara mitt “hemma” 🙂

Daniel Erksén
Service/reparation

Daniel Erksén

Jag är maskintekniker, utbildad i Tyskland och är specialiserad inom 3d och 3d-printing. Jobbat och rest mycket i hela norden.

Som ung hade jag två intresse; skateboard och att bygga datorer. Jag blev övertygad av min omgivning att följa mitt tekniska kall. De kallar mig ”Machine whisperer”.

Ernesto Karlberg
Säljare

Ernesto Karlberg

Säljare.

Jacob Hanson
Art Director/marketing

Jacob Hanson

Grafisk formgivare i botten med 25 års erfarenhet inom branding/marketing som Art Director. Ser till så att JB Nordic kommunicerar på ett vettigt sätt och ser visuellt bra ut. Allmänt teknikintresserad och är hobby-urmakare.

Zoran Ostojic
Systemutvecklare

Zoran Ostojic

Systemutvecklare.

Ulrika Wallberg – Competensum
HR

Ulrika Wallberg

Jag är konsultansvarig och Senior HR-konsult på Competensum. Jag ser till att alla på JB Nordic har det bra och hjälper till med allt som rör HR-frågor. Trivs man gör man ett bra jobb!

Alexander Wigren
Ekonomi/bokföring

Alexander Wigren

Ekonomisk rådgivning/redovisning.

M3 Logistics
Lager/distribution

M3 Logistics

M3 Logistics erbjuder högkvalitativ, flexibel och kostnadskontrollerad tredjepartslogistik för JB Nordic. Vi har alltid högsta servicegrad, kvalitet och noggrannhet.

Certifierade och auktoriserade

Att vara auktoriserad och certifierad gör oss snabbare och motverkar kunskapserodering på vägen till dig som kund. Ett måste för att kunna hålla högsta nivå på utbildningar och support-avtal, har vi direktkontakt med våra förstahands-leverantörer. Det är alltså smidigare och tryggare att jobba med oss.

JB Nordic – ISO certified

Fött ur nyfikenhet
och behov

JB Nordic startades av Jonas Brontén, som är entreprenör och teknikfantast, när han såg behovet av effektiv digital dental CAD/CAM i Sverige. Jonas har en bakgrund från ett tandtekniskt labb och såg där alla problem som fanns vid hantering och inköp av CAD/CAM-utrustning. Då Jonas även jobbat med företagsutveckling ville han starta ett företag där allt inom CAD/CAM blev enkelt och kunskapen var stor. Med tiden har vi breddat oss och vill nu erbjuda helhetslösningar för dentalföretag i Norden.

Vad tycker våra kunder egentligen?

Våra kundcase
JB Nordic

Kostnadsfri konsultation

Står du inför ett val av utrustning och förbrukningsmaterial eller behöver vägledning kring dentaltekniska processer. Vi hjälper dig och ditt lab.

Några av våra kunder

en_USEnglish