Skip to main content
Ring Mig!

Vi ringer upp dig.

3D-skrivare

Bli lönsammare och spara tid.

Oavsett om du är ett litet eller stort lab, har små eller stora volymer, finns det en lösning som funkar. Idag finns det mycket att välja bland inom 3D-printing men vi hjälper dig at navigera! Vi vill att din produktion ska flyta på smidigt och vara lönsam – och vi hjälper dig så klart med utbildning och allt som behövs för rengöring och efterhärdning.

Vad ska man välja?

JB Nordic AccuFab-L4D

AccuFab-L4D

Smidig modellproduktion

En riktigt prisvärd, lättanvänd 3D-skrivare med stor byggplatta. Ett bra allternativ eller komplement när du ska producera modeller effektivt.

  • Stor byggplatta
  • Enkel att använda
  • Prisvärd
JB Nordic Asiga

Asiga MAX

Flexibel och snabb

Öppen 3D-skrivare som fungerar med många resiner, från olika fabrikat. Producerar snabba och otroligt precisa resultat. Du får ett system med riktigt hög kvalitet, som är lätt att använda och med goda möjligheter att avancera som användare.

  • Ger dig valfrihet
  • Klarar mer komplexa konstruktioner
  • Kvalitet och robust konstruktion

Strukturerad och snabb produktion

Hög produktionskapacitet på våra 3D-skrivare och en kraftfull mjukvara gör ditt arbetsflöde smidigt och effektivt oavsett vilken storlek du väljer.

Asiga 3D material
Asiga 3D material

Printa i de bästa materialen

Med våra 3D-skrivare har du möjlighet att välja bland de bästa materialen med högst kvalitet. Hos oss hittar du material från marknadsledande Keystone, Asiga och Detax.

Till webbshopen

Enkelt och tryggt!

JB Nordic utbildning

Utbildning

Vi gör dig startklar och bistår med fortsättningsutbildningar när du än behöver. En utbildningsplan utarbetas alltid tillsammans med dig innan utbildningens start.

JB Nordic

Support

Oavsätt om du har utbildningen färskt i minnet och är startklar, eller redan är i full gång vet vi att det krävs support. I vårt support-avtal ingår en dedikerad rådgivare och du får tillgång till expertisen hos vår certifierade personal. Du kan Chatta eller maila med oss!

JB Nordic service

Service

Våra servicetekniker är auktoriserade och kan de maskiner vi säljer utan och innan. Det gör att vi kan felsöka och åtgärda snabbt.

Kontakta oss så kollar vi över dina behov!

Maila ossRing oss

Vad våra kunder säger om oss

En riktigt bra lösning och ett tryggt upplägg. Expertis när den är som bäst!

Kim Rix, RixTANDteknik

Det klart att man behöver lite hjälp och service ibland men de på JB Nordic har varit jättebra på att ställa upp för mig. Allt har varit väldigt positivt.

Tomas Karlsson, Citydent

Their support is much better. They are closer by and have everything in stock as well as better CAM software than our previous machine.

Olaf Davik, Dentalstop

Jag ger JB Nordic beröm då de har bra support och vi kom igång med maskinen redan den första dagen. Jag tycker vi har fått en väldigt fin uppbackning. Det är väl det som jag värdesätter mest.

Claes Cederqvist, TALAB

JB Nordic levererade maskiner som överträffade våra förväntningar

Hanne Sliwo, Tandea

Kompetens i alla led. Precis som vi.

Fredrik Jonson, Umeå Dental

Ovärderlig partner i övergången till det digitala

Niclas Engquist, Tureson & Engquist
sv_SESwedish